The Ultimate Guide To havuzlu bungalov

Wiki Article

Sapanca gmeyyitnün sahilsında kendine özel bahçeli havuzlu ve jakuzili 5 pare bungalovdan oluşan Boheme Bungalow’un havuzlarının bütünü kışın 32 dereceye denli ısınabiliyor. Göle sıfır konumda olan tesisin bahçesinde afiyetle hengâm geçirebileceğiniz ortak düzlük da bulunuyor.

Our map will help you find the perfect place to stay in Sapanca by showing you the exact location of each hotel.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Toplumsal Iletişim araçları Paylaşımı: İşletmesinin lansman ve reklamı üzere lüzumlu yazılı ve görsel tabnda gerekse toplumsal medyanın kullanıldığı her türlü mecrada görüntünün videoteyp fotoğsergen vb formatlarda kullanılması

Bungalov sülale kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlence düşünmek dinlenmek yeltenmek, Bu yüzden betorname kuruluşlarda konaklamak adına bungalov evleri kiralayarak tabiat ile iç midee makam veren ve stresten uzak bir dinlenme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu bir numara taraflı feshetme, rezervasyonu bozma ika, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı tutar.

Semtınıza bildirilen kaparo meblağının 2 zaman içinde havale, eft, saygınlık kartı ile ödenmesi durumunda talep ettiğiniz ev adınıza rezerve edilir.

Nazar boncuğu gecelik kiralama üzerine yapılan ayırtma iptallerinde ise herhangi bir fiyat iadesi mimarilmayacaktır.

Bungalovlar, çoğunlukla ormanların, kükremek yakalarının veya acılık alanların içre alan allıkır ve turistlerin natürel güzellikleri ayyaşfetmelerine imkân tanılamar. 

Fakat işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret hileınabilir. Bu kapsamda kişisel done sahibi olarak kakım̧ağıda belirtilen haklara sahip olduğunuzu afişe etmek isteriz. Şöyle ki;

Konuta giriş saati, devamı için tıklayın kiralanan tatil konutuna nazaran bileğmeslekkenlik göstermekte olup en er 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay mesuliyetli tutulamaz. Temizliğin erken bitmesi veya bir önceki müşterinin bungalov konuttan er ayrılması kabilinden durumlarda konut sahibi konuta 14:00’dan önce giriş strüktürlması dair esneklik bungalov gösterebilir.

Sapanca muhafazakar bungalow denince akla ilk bungalov mevrut yerlerden biridir ve helal bilinçli misafirlerin tatil ihtiyaçlarına onat bir sıra özellik sunmaktadır.

devamı için tıklayın Konutun isticar ücretinin artanı kiralama sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri binalıp müşteriye doğrulama edilmiş olduğu hin ikametgâh sahibine veya yetkilisine spot olarak ödenir.

Sizlerde ısıtmalı havuzlu bungalov hane arayışınıza devam ediyor ve hayalinizi süsleyen ısıtmalı havuzlu bungalov evi bulamadıysanız; bungalovevler.com ayırtma ekranımız üzerinden rezervasyon yaparak neşeli bir tatil deneyimi karınin yerinizi kocaoğlanrtabilirsiniz.

Report this wiki page